Zoekt u contact met Evers 3D Vision? info@e3dv.nl
Vergunning daglichtrijke aanbouw

Vergunning daglichtrijke aanbouw

Project: Uitbouw aan de achterzijde van de woning
Type: Verbouw
Werkzaamheden: Ontwerp t/m Omgevingsvergunning

Omschrijving:

De uitdaging bij het project was om een ruimte te maken waarbij de keuken en eetruimte samenkomen. Dit resulteerde in een uitbouw, waarbij het kozijn van de berging is verplaatst. Hierdoor werd het mogelijk om de bestaande keuken uit te breiden.

Naar de tuinzijde zijn grote openslaande puien geplaatst voor een betere benutting van het zonlicht. Mede hierdoor is de tuin optimaal betrokken bij de begane grond van het huis. De bestaande kozijnen in het woonhuis zijn behouden zodat de ruimte die ontstaan is door de nieuwe uitbouw kan worden gescheiden.

De dakconstructie bestaat uit een houten balklaag die in het zicht is gelaten. Over de volledige breedte van het uitbouw is een lichtstraat geplaatst. Dit heeft een fraaie lichtinval tot gevolg.