Zoekt u contact met Evers 3D Vision? info@e3dv.nl
Luxe aanbouw Nieuwegein

Luxe aanbouw Nieuwegein

Project: Ontwerpen van een aanbouw met twee light-tubes en een Livium Louvredak ter hoogte van de veranda
Type: Aanbouw, Verbouw
Werkzaamheden: 3D studie, Voorlopig Ontwerp, Definitief Ontwerp, Omgevingsvergunning, Bestektekeningen, Werktekeningen

Omschrijving:

Voor het project in Nieuwegein zijn we er in geslaagd om samen met de opdrachtgever een unieke aanbouw met een aantal bijzondere elementen te realiseren die vergunningsvrij gebouwd is.

Zo zijn er in de aanbouw zelf twee grote Light-tubes opgenomen met een diameter van ruim 60 cm. Daarnaast zijn de vloer, wanden en het plafond van de aanbouw gelijk gehouden met de afwerking van de veranda. Hierdoor wordt er een optimale connectie met buiten gemaakt. Voor de afwerking van de vloer is gebruik gemaakt van dezelfde tegels zodat dit gevoel wordt versterkt.

Ter hoogte van de veranda is er een grote sparing in het dak gemaakt. Hierin is een Louvredak van Livium geplaatst. Dit dak werkt met losse lamellen die met een afstandsbediening geregeld worden. Met een geheel eigen gootsysteem kan er ook tijdens regenachtig weer buiten worden gezeten. De gehele veranda is afgewerkt met een omlijsting van een stalen IPE profiel met een profielbreedte van 33 cm. Dit profiel zorgt naast een fraaie, strakke afwerking voor de ophanging van het Louvredak. Aan beide kanten van het profiel zijn de hemelwaterafvoeren verwerkt zodat ook deze uit het zicht zijn.