Zoekt u contact met Evers 3D Vision? info@e3dv.nl

Evers 3D Vision

Mark Evers

Ing. M.T. (Mark) Evers

Wij zijn een enthousiast team van bouwkundigen met een passie voor architectuur en 3D visualisaties.

Onze bouwkundige diensten worden op prijs gesteld door klanten in de zakelijke en particuliere sector.

Wij bouwen voort op onze capaciteiten door het leveren van uiteenlopende visualisaties en animaties in 3D voor promotiedoeleinden en ter ondersteuning van het besluitvormingstraject. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste computertechnieken.

Hoe werken wij?

Wij werken op projectbasis en nemen opdrachten aan van projectontwikkelaars, architecten, bouwkundige bedrijven, maar ook van overige bedrijven en particulieren.

Een opname van de opdracht, indien nodig met bezoek op locatie, en de activiteiten die nodig zijn voor het uitwerken van een voorstel met offerte zijn daarbij altijd kosteloos en vrijblijvend.

Wij publiceren geen standaard tarieven. Onze tarieven zijn afhankelijk van de aard en de duur van de opdracht en de wijze van uitvoering en levering. Deze komen tot uitdrukking in een passende en scherpe offerte.

Wat is die ‘3D Vision’ ?

Wij leven in een wereld die door menselijke invloed ruimtelijk om ons heen steeds sneller verandert. Dit heeft niet alleen betrekking op de gebouwde omgeving, maar ook binnenshuis en op alle gebieden van vormgeving.

Naast inspiratie vergt het voorstellingsvermogen en effectieve communicatie om invloed te kunnen uitoefenen op een toekomstige leefomgeving.
Er zijn echter grenzen aan de hoeveelheid parameters die een individu tegelijkertijd kan verwerken om zich toekomstige ruimtelijke objecten in verschillende situaties te kunnen voorstellen. Nog belangrijker is de mogelijkheid om deze voorafgaand aan de realisatie nog te kunnen verbeteren.

Naast de recht toe en recht aan lengte-, breedte- en hoogteverhoudingen zijn er talloze organische vormen denkbaar, met rondingen, bollingen, materiaal, sterkte, constructie, maar ook ligging in de omgeving, inrichting, kleurschakering, oppervlaktestructuur en hebben wij te maken met lichtinval, weerkaatsing, doorschijning, schaduwwerking en warmtewerking op verschillende momenten van de dag.

Wij richten ons op het versterken van het voorstellingsvermogen door deze parameters te vatten en in natuurgetrouwe beelden en tastbare vormen te presenteren. Nauwkeurigheid en uitvoerbaarheid zijn daarbij een vereiste.

Wij bieden hiervoor de mogelijkheden die zijn aangegeven in onze diensten en zijn voortdurend op zoek om die te verbeteren door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en om uw visie met die van ons helpen te verwezenlijken.

Neem contact met ons op!