Zoekt u contact met Evers 3D Vision? info@e3dv.nl

Diensten

Tijd besparen en dure vergissingen voorkomen!
Als opdrachtgever wilt u controle houden over het resultaat, de doorlooptijd en de kosten. Wij geven u een realistische voorstelling van iedere fase van ontwerp tot uitvoering van uw project. Evers 3D Vision maakt hierbij gebruik van de nieuwste computertechnieken en heeft een creatieve inbreng.

Alles begint met een vrijblijvende kennismaking, waarbij wij graag ingaan op uw eisen en wensen.

Bouwkundig tekenwerk

Bouwkundig ontwerp, bestektekeningen en werktekeningen voor uw bouwproject worden in een heldere fasering volgens de eisen van het geldende Bouwbesluit opgeleverd in overleg met u als Opdrachtgever.

Lees meer

Metingen en digitalisatie

Bestaande, niet volledige bouwtekeningen of afbeeldingen zoals schetsen of fotomateriaal kunt u door ons laten digitaliseren. Deze digitale tekeningen kunnen verder uitgewerkt worden tot bouwtekening voor uw bouw- of verbouwproject.

Lees meer

Oosterwold Almere

Voor het bijzondere duurzaam wonen project Oosterwold hebben wij al meerdere ontwerpen voor particulieren opgeleverd en de benodigde vergunningen bij de Gemeente Almere aangevraagd en met succes verkregen.

Lees meer

Omgevingsvergunning aanvragen

Wij gaan voor u na of voor uw bouwplannen of verbouwplannen een  Omgevingsvergunning (bouwvergunning) nodig is,  verzorgen de benodigde tekeningen en documenten en begeleiden de complete vergunningaanvraag bij uw gemeente. Ook wordt er in een vroeg stadium al getoetst aan de regels in het bouwbesluit.

Lees meer

3D Visualisatie

Realistische 3D visualisaties van exterieur en interieur dragen bij tot een juiste beeldvorming en besluitvorming. Samen met u bekijken wij welke soort visualisatie, vanuit welk gezichtspunt, met welke compositie, kleurstelling en belichting uw project het best tot uiting komt. Ook voor al uw vastgoedcommunicatie.

Lees meer

3D Animatie

Wij beschikken over de techniek en voldoende capaciteit om een hoge kwaliteit animatiefilm in HD voor u te creëren, gemonteerd met geschreven of gesproken teksten en achtergrondmuziek. Wij adviseren over de mogelijkheden. U heeft de regie.

Lees meer

Enkele voorbeelden

Moderne aanbouw Blaricum
Kantoorpand FizzionParc Apeldoorn
Hsb woning in Oosterwold
Ontwerp aanbouw Amersfoort

Zoektermen

Neem contact met ons op!